dinsdag 10 augustus 2010

Wonderen bestaan gecreërt door eigen healing

De laatste weken ben ik met een zus grandmother mede mensen aan het begeleiden in Portugal.
We worden beide geraakt door de enorme dis-balans tussen de mannelijke en vrouwelijke energie in de mensen welke voor begeleiding komen.
Wat we ervaren is dat er grote twijfel en onzekerheid in de mensen is wat betreft het contact hebben met hun gevoelens en intuïtie. En dit geldt zowel voor de vrouwen als de mannen.
Tijdens de begeleidingen in de eigen healing van de personen kwam heel duidelijk naar voren dat het vertrouwen in het zelf nu geheeld mag worden in ieder, zodat men de eigen intuïtie weer durft te vertrouwen.


Er is nu nog zoveel wantrouwen in eigen kunnen en eigen zijn. Men twijfelt bijvoorbeeld dat wat men het liefste zou willen doen werkelijk zou kunnen. Men denkt dat wat ze het liefste doen, en waar ze goed in zijn, geen waarde heeft in de maatschappij. Dat het geen bijdrage levert of waardevol is.

Waar wij ieder in hebben gestimuleerd is juist dat men mag handelen vanuit eigen liefdevolle creatie. Zodat ieder de balans en harmonie weer van binnenuit kan stralen. Mag genieten van hier op aarde te zijn.
Wat we vooral hebben gedeeld is dat als er van binnenuit in compassie naar het mannelijke en het vrouwelijke gekeken wordt, veiligheid geboden  word, er in het interne huwelijk de uitnodiging naar beide partners is om samen te stromen in eigen healing, dat er dan innerlijke vrede en harmonie is.
En als er innerlijke vrede en harmonie stroomt, dan zal je het ook in de wereld rondom je manifesteren.
Het is grandioos om na de begeleiding de ogen van deze medemensen te zien stralen. Geloof, hoop en de wil om het te doen zien in het hernieuwde vertrouwen in eigen kunnen. Zien dat ze zichzelf weer waardevol voelen en daarna wensen te handelen.
Volgende week gaan we een grotere groep begeleiden dit proces van eigen heling aan te gaan.

Het is mijn wens,wil en  verlangen voor ieder op, in en rondom de hele aarde dat men de eigen waarde weer durft te stralen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten