donderdag 12 augustus 2010

Een sterke reactie in de nacht van 3 op 4 augustus

Dit is een bericht wat ik met iedereen wens te delen zodat ieder zelf kan kiezen om juist vanuit Liefde met een Hoofdletter te creëren, en angst los te laten. Angst is een energie die juist energie welke datgene waarvoor je bang bent creëert. En om Liefde te creëren dien je zelf in Liefde te leven en te handelen, dat houd ook in inclusief jezelf met Liefde behandelen.

In de nacht van 3 op 4 werden we opgeschrikt door de 10 jarige dochter des huizes. Zij kwam huilend naar beneden, roepende dat er iets op haar rug zat en dat het pijn deed. Haal het eraf, haal het eraf, het doet pijn, riep ze.
Moeder, vader en ik schrokken in eerste instantie van de intensiteit en dat het helemaal realiteit was.
Ik heb me ingesteld op haar en zag daadwerkelijk een wezen op haar rug zitten die zich aan haar vastklampte. Ze had zichtbare krassen op haar rug. Met Liefde hebben we het wezen van haar af gehaald en naar eigen thuis begeleid. Daarna viel de dochter weer ontspannen op moeders schoot in slaap en kon in bed terug gelegd worden.
Samen hebben we in het huis en ook buiten in het dorp veel energie van soortgelijk waargenomen en zijn in meditatie gegaan. Ons vanuit het Hart aangesloten bij alle Licht en Liefde energie in, op en rondom de Aarde. Daarbij alle ronddolende wezens uitgenodigd in Liefde te stromen en te handelen ten gunste van het Grote Geheel, inclusief hen zelf.

Na ongeveer 1 uur werd de hele atmosfeer weer rustig en konden we allemaal rustig gaan slapen.

De volgende dag wilden we tussen de middag gaan eten waar we meestal eten, was het restaurantje gesloten.
Na het werk ontmoeten we de eigenares van het huis en het restaurantje en hoorden dat de 6 jarige zoon van de kokkin ook soortgelijk had meegemaakt in diezelfde nacht, en ook de eigenares zelf.

Met iedereen hebben we gedeeld dat ze allemaal in Liefde en Licht zichzelf en hun hele omgeving kunnen laten stromen in de energie van Liefde. Dat ieder Liefde en Licht kan ademen, in iedere situatie.
Het is als een kaarsvlam waar een nachtvlinder, mot of ander insect zelf kan kiezen in te vliegen of zich om te draaien en elders heen te gaan. De vlam (Liefde) maakt zich niet kleiner voor iets dat zich wenst te transformeren. Het insect heeft de vrije keuze zichzelf in Liefde te transformeren. Zich te herinneren Liefde te zijn en mee te stralen en stromen in Liefde.

Hiermee wens ik aan ieder te delen dat ieder Liefde en Licht IS.
Straal en stroom in Liefde.
Heel jezelf en de wereld.

Namasté, Kia Ora, Tashi Delek, Lucia 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten