vrijdag 12 augustus 2011

We leven in een tijd van grote verandering, en we weten al jaren dat we getuige mogen zijn van de passage van het Vissentijdperk naar het tijdperk van Aquarius.
Dit heeft niet alleen betrekking op de planeet Aarde, maar verwijst naar de passage van ons zonnestelsel als een geheel door de totale dierenriem over een periode van ca. 26.000 jaar. We staan ​​aan de ingang van een període van ongeveer 2160 jaar, waarin de geest van Aquarius gaat openbaren in alle mensen, in de mensheid als geheel. Voordat we dit bereiken is het onvermijdelijk dat we door een crisis gaan - een crisis van het geweten. Ieder persoon zal zelf naar het niveau gaan welke passend is voor dit moment. In overeenstemming met de doelstellingen van het leven en het niveau van de ontwikkeling van geweten van een ieder persoonlijk.

Geleidelijk aan gaan we het veld in van 'harmonie door middel van conflict'. De universele waarden van het teken van Waterman zullen de basisprincipes vormen en een belangrijke draad in ons leven. De universele waarden, welke ons bewustzijn regelen, zullen voortvloeien uit de directe en bewuste verbinding met de Ziel. De waarden als Liefde, Waarheid, Rechtvaardigheid, Vrijheid, Synthese, Compassie, Spirituele gevoeligheid, Spontane activiteit, Plezier en Dienstbaarheid.
Sinds de 17e eeuw begon de energie van de aarde te stromen in de energie van Waterman, en er is een groeiende invloed van deze energie op onze innerlijke houding. Het gevoel van afgescheidenheid van de Schepping als geheel is aan het vervagen. De ware geest van broederschap is actief in de mensheid, het stelt ons in staat om anderen te herkennen en erkennen als gelijke. Het is mijn overtuiging dat de energie herboren zal worden, van een samenleving waarin drie belangrijke en cruciale waarden in ere hersteld gaan worden: Vrijheid, Gelijkheid, Broederschap!

Vandaag zijn we aan de vooravond van de volle maan. De energie van de volle maan is al jaren 3 dagen sterk voelbaar. Nu staat de Zon in Leeuw, en er zal een polariteit met het tegenovergestelde teken van de Waterman zijn. Leeuw staat o.a. voor het individuele bewustzijn - Waterman vertegenwoordigt o.a. het geweten van de groep. De interactie lijkt sterker en intenser dan ooit (al kunnen we dit niet persoonlijk controleren, esoterische leringen, vooral afkomstig uit A. Bailey / Tibetaanse, we kunnen ervoor zorgen deze energie aan te gaan, te doen).

We zijn in de wachtkamer voor de New Era - we zijn ons aan het  voorbereiden om Harmonie te bereiken door Conflict. Het teken van de Leeuw brengt de trilling van de het gaan staan in eigen individuele Kracht, een Zuiver Zelfbewustzijn. Het aanvullende teken, Waterman, geeft uiting aan het Universele Bewustzijn, puur bewustzijn van de groep. Wat wordt bedoeld is dat in Waterman het bewustzijn is dat alle mensen gelijk zijn aan het zelf, het ware en zuivere, verkrijgbaar via persoonlijke integriteit. Ieder kan in een natuurlijke manier de eigen vaardigheden en talenten ten dienste stellen van allen, het Geheel.

Het lijkt ook logisch dat de twee tegengestelde krachten een crisis veroorzaken:
Leeuw, in eigen Kracht gaan staan, zelfbewuste en individueel, leren om het perspectief van de belangen van de persoonlijkheid (onze kleine ego) in te zetten tot voordeel van het Geheel. Je kwaliteiten aanbieden en leren deel te nemen aan het Geheel. Het ego (die soms in strijd lijkt te zijn met dat doel), over te geven aan de hogere doelen van je Zijn, je Ziel.
De huidige intense strijd die we zien plaatsvinden in mensen, bedrijven, overheden, organisaties en entiteiten, genereert kennis en diepgaande inzichten, veranderingen tussen het verstand en het geweten vinden plaats. Alles bij elkaar kan deze fase alleen maar leiden tot een grote verandering. We maken deel uit van een proces dat op de voorgrond staat van ons dagelijks leven.

De energie van het teken Leeuw ontwikkelt zich door ieders persoonlijkheid. Het is de de kracht om op eigen benen te gaan staan, om authenticiteit en autonomie te bereiken, om jezelf en de ander tegemoet te komen. Een energie welk alle menselijke wezens aanraakt: om jezelf te kennen door middel van het ware zelf-bewustzijn - de kracht van Leeuw is vooral daar om dit proces in ieder positief te beïnvloeden.
Om te gaan Zijn die je Bent, en datgene te doen waarvoor je op Aarde Bent.

De energieën die naar ons toe stromen in het symbool van Leeuw, vinden een vrije doorgang tijdens de volle maan. Het symbool van Leeuw brengt ons de kwaliteit van het zelfbewustzijn, en het stimuleren van de mens om de leiding te nemen in het eigen bestaan. Deze leiderschap te begrijpen en te accepteren, welke afkomstig is uit je eigen ziel, het autonoom worden.
Het biedt de kracht om te ontwaken, de energie van zelfbewustzijn en spirituele gevoeligheid.
De Maan in Waterman stimuleert het verlangen om te dienen, en nodigt ​​je uit om een innerlijke te hebben, intern met je Zelf, om te kijken hoe je individuele bewustzijn en de gevoeligheid in te zetten en om te zetten naar dienstbaar zijn Ten Gunste van het Grote Geheel.

Ik wens ieder een Liefdevolle transformatie toe, Stralend in Licht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten