zondag 6 november 2011

DE 3 ÉÉNHEID in CO- CREATIE, stromend in gelijkwaardigheid, harmonie en LIEFDE

Waar staat de energie voor welke ieder de gelegenheid voor krijgt te ontvangen, te integreren, te ZIJN, die via de Sterren Poort op 11 ~ 11 ~ 11 naar de Aarde komt? ÉÉN van de belangrijkste aspecten welke ik bij het intunen ontvangen heb, omschrijf ik hier onder.


Zoals ieder in de boodschap van 3 maal het Meester getal 11 bewust of onbewust kan ontvangen, gaat het om de hereniging, het herinneren, het Zijn van de 3 éénheid IN ieder van ons.
Lichaam, Geest, Ziel = de éénheid in ieder van ons, in ALLL dat IS.

Waarvoor staat deze 3 éénheid dan?

IEDER wezen heeft zowel de energie van het vrouwelijke, het mannelijke en het onzijdige in zichzelf.
Wat inhoud: vrouw ~ man ~ innerlijk kind.
Alle drie deze energieën zijn even belangrijk en even krachtig.
De ervaringen welke ieder mag en kan opdoen in het leven op Moeder Aarde biedt ieder de gelegenheid om weer in deze 3 éénheid te(rug te) komen.
Om in Harmonie, Liefdevol en vanuit Respect, met alle 3 aspecten in onszelf om te gaan.
En vervolgens het in Harmonie, Liefdevol en vanuit respect  ook zo omgaan met 'de ander van jou'. Daar we allen samen de ÉÉNHEID ZIJN.

Waar staan deze 3 aspecten, in ieder, in het kort omschreven voor:
De mannelijke energie staat voor de uitdragende energie, het neerzetten in de materie. Het lichaam.

De vrouwelijke energie staat voor het ontvankelijke, het fijn stoffelijke. De Geest.

Het innerlijk kind energie staat voor het creatieve, het spontane zuivere Zelf zijn. De Ziel.



De verbinding tussen deze 3 is ons totale Zijn in HEEL~heid.
Het centrum waar alle 3 in éénheid (dienen te) zijn is het Hart.

Daar komt ook de algemeen bekende opmerking vandaan:
luister naar je Hart.



Vanuit je HART leven.
Om daar een voorbeeld van te geven, zodat je voor jezelf kan zien en voelen waar je daarin met jezelf staat:
Als dat wat je wenst te creëren, wenst te doen, wenst in je leven neer te zetten, als een 'plan', een gedachte in je naar boven komt. Doorvoel deze dan in je hart, en als het in je hart goed voelt, laat je het plan in je buik 'zakken. Voel daar hoe je creatie in je basis centrum vorm krijgt. Deze vormgeving laat je in je hart terug stromen. Je hart geeft je duidelijk aan (als je er naar luistert) of deze creatie een 'hartslag' heeft, of je er echt helemaal blij van wordt, dat het iets positief is. Zowel voor jezelf als een positieve bijdrage aan je medemens, de dierenwereld, de natuur, Moeder Aarde.
Als er 'DE" hartslag in zit, stroomt het door naar je hoofd en zie je het beeld, krijg je als vanzelf een ingeving wat de volgende stap is om het in de materie, in daadkracht uit te dragen.

Ieder kan met deze aandacht voor creatie in eigen hart voelen of je met datgene wat je doet het Grote Geheel, inclusief jezelf, verrijkt.
En ieder hart weet, vanuit puur één Zijn, dat als je iets enkel uit ego neerzet, je in feite jezelf 'beschadigt', tekort doet.
Dit is een voorbeeld hoe je je eigen lichaam, geest en zielin 3 éénheid kan ZIJN.

De energie welke op 11 ~ 11 ~ 11 stroomt, welke je bewust kan en mag ontvangen, is de energie om opnieuw in je eigen MEESTERSCHAP, je HEEL ZIJN te stappen.


Ik wens ieder toe dat je bewust kiest en aan je hele wezen toestaat deze energie te ontvangen, aan te gaan, en er zelf verantwoording voor neemt ♥ ♥ ♥

Geen opmerkingen:

Een reactie posten